Facebook

Follow on Bloglovin

Kérdés, megjegyzés?

Írj @-t: mesi.kralle@gmail.com

Szépségkamra blog - ask.fm

Utolsó kommentek

Címkék

acetonos lemosó (1) aden (4) ajakápoló (1) akció (1) alapozó (1) allergia (2) anyák napja (1) ápoló olaj (1) arany (1) arcápolás (1) arckrém (1) árkád (1) ars poetica (1) astor (5) avon (5) avon paletta (1) balea (2) balerina (1) baltic sand (1) barack (1) barna (2) batz (1) bb krém (1) beutyblog (1) black dot (1) bőrápolás (1) caca marron (1) carmex (2) catrice (1) clinique (2) csajos (1) csillám (9) csináld magad (1) divat (1) DIY testápolás (1) egészség (1) ekcéma (1) életmód (4) eredményhirdetés (1) érzékeny bőr (2) essence (11) facebook (1) fázisfotó (1) fehér (1) fekete (1) flormar (3) fodrász (1) garnier (1) gesztenyebarna (1) glitter (2) glitter sandwich (1) gyógyszertári krém (1) h&m (1) hajfestés (1) hajfestés természetesen (1) hajszín (1) havi favorit (1) háztartás (1) henna (2) hiba (1) hip trip (1) humor (1) illóolaj (1) isadora (1) isana (1) kedvenc (1) kedvencek (1) kedvezmény (1) kék (4) kép kedd (1) kézápolás (1) kézkrém (1) kiegészítő (1) környezetbarát (1) körömlakk (4) körömlakklemosás (1) krém (1) lakklétszámlálás (1) leggings (1) lejárati idő (1) lejárt termék (1) lila (2) loreal (5) Loreal (1) Lovely (1) lovely (4) lush (1) make-up (1) manhattan (1) manikűr (13) maybelline (3) meddig áll el (1) melír (1) mese (1) mintás köröm (1) miss sporty (1) mosódió (1) napégés (1) napolaj (1) naptej (1) new york color (1) NOTD (14) nude (3) NYC (3) nyereményjáték (1) nyerményjáték (1) nyomda (1) ombia (1) ombre (1) önéletrajz (1) opi (1) organikus (1) orsay (1) otthoni hajfestés (1) paletta (2) papucs (1) pasztell (3) pattanás (1) pettyes (4) pink (1) piros (1) púder (1) random (1) rózsaszín (5) rózsaszín álom (1) smink (4) sötétszőke (1) strand (1) strassz (1) sun ozon (1) swatch (1) szavatosság (1) szemceruza (1) szemhéjpúder (1) szempillaspirál (2) szépség (2) szépségkamra (2) szürke (1) takarítás (1) tárcabarát (1) teafaolaj (1) természetes smink (1) testápolás (2) testápoló (1) teszt (1) tisztítószer (1) UVA (1) UVB (1) virágos (1) vízálló (1) vörös (1) vörös köröm (1) zene (1) zöld (1) zsákmány (1) Címkefelhő

Az utóbbi időben próbáltam visszafogni magam vásárlás ügyileg (szolid köhincsélés - financiális okok miatt), november környékén vettem magamnak pár ruhát és azóta semmi. Vásárlás helyett webshopokban és outfit-bejegyzések mazsolázásában élem ki vágyaimat, és persze írom fejben a listát, hogy mit szeretnék venni.

Mivel úgy tűnik, hogy lassan megengedhetem magamnak a vásárlást, így kedvem támadt egy kis összeállítást készíteni azokból a cuccokból, amit meg szeretnék meg fogok venni. :)

Szükségem van egy nyári rohangálós cipőre, a klasszikus és szinte mindennel kombinálható balerina fazon mellett döntöttem, amit a Decathlonból fogok beszerezni. A szín még kérdéses, de mindenesetre egy kéket mutatok (mert a színes cipők a gyengéim, főleg a kékek), de van belőle bézs-korall, fehér-bézs, és fekete színű is.

A lényege, hogy ez egy nyári gyalogló cipő, tulajdonképpen egy "héj", amibe 2500 forint egy hiper-szuper lépéskönnyítővel ellátott, harántemelős talpbetét, maga a cipellő 3500 forint. Légáteresztő vászonból készül, nagyon könnyű és mosógépben is mosható, ami a fesztiválszezon közben nem hátrány. :)


3500 decathlon.jpg

A H&M oldaláról jó pár cuccot kinéztem magamnak, amit mindenképpen szeretnék, az H&M+ kollekcióból egy könnyű egyberuha. Fekete és zöldes hatású dzsungelmintás van belőle, nekem az utóbbi tetszik nagyon. Nagyon jó szabása van és az ára is rendkívül szuper 3500 forintba kerül.

h-m-plus-flared-dress 3500.jpg

Nagyon zárójeles kívánság egy Batz papucs, kibírnám nélküle a nyáron, de már olyan régóta nézegetem őket, hogy lassan ideje lenne kielégíteni a vágyamat. :) Több fazont is kinéztem, ez az egyik amiről használható képet találtam, ő Mara, az ára 12000 forint körül van.

batz mara.jpg

Szintén H&M-es csoda ez a körömlakk szett, a kép (a színek!) magáért beszél, de amúgy egészen jókat olvastam róla. 1500 forintért vesztegetik.

hmprod.jpg

A kívánságlista legborsosabb árú darabja következik, egy éveken keresztül kiszolgáló melltartó csoda, ami nem deformálódik el, nem nyúlik ki, nem bolyhosodik ki, satöbbi... És hát, igen, ide csak úgy szabad menni, hogy rengeteg pénz van a zsebedben és az árakat nem kérdezed csak a kasszához viszed a tökéletes darabot, majd amikor a kedves eladóhölgy kimondja a végösszeget, akkor ideiglenesen kikapcsolod az agyad és fizetsz, mint egy zombi. De tény, hogy a világ legjobb melltartójáról beszélünk. Ezt a modellt néztem ki. Ezt a fehér melltartót tervezem megvásárolni, itthon körülbelül 16-17000 forint körül lehet.

anita.jpg

Hát, ennyi lenne a nagy kívánságlistám, szerintem egészen kurtácska lett. Nektek van ilyen listátok? Mi az amit mindenképp be szeretnék szerezni a nyárra?

Címkék: divat papucs körömlakk balerina h&m batz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegkamra.blog.hu/api/trackback/id/tr885264218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása